Bakning och dålig aptit

Idag har jag haft en konstig känsla hela dagen. Det har förmodligen med gårdagens besked att göra. Jag har bakat choklad och apelsinmuffins att ta med vid jul🎅

De fick godkänt att testpatrullen. Överlag så har jag haft väldigt dålig aptit under dagen så det har inte blivit mycket mat. Men kycklingen och de hemmagjorda pommes fritesen smakade gott😋 Däremot har det blivit en långpromenad i hopp om att Melissa skulle somna, men det gjorde hon självklart inte. 
Vi gjorde även ett ryck och slog in de sista paketen idag. Dock så har vi inte fått de sista paketen än. De skulle levereras inom 3-5 arbetsdagar, men nu har det gått 7! Hoppas att den kommer på måndag så vi hinner så in det och ta med det till jul. 
Annars har det varit en ganska händelselös dag.
Har ni några planer nu i helgen innan jul?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: