R.I.P farfar💔

Idag sĂ„ var det sista trĂ€ningen innan jul. Det gick bra och det kommer kĂ€nnas ordentligt i benen imorgon😅 NĂ€r vi kom hem igen sĂ„ redigerade jag klart de sista bilderna frĂ„n gĂ„rdagens fotografering. Jag Ă€r riktigt nöjd och nu hoppas jag att de blir det ocksĂ„. 

Annars tog jag och Melissa det lugnt pĂ„ eftermiddagen. Hon har varit ganska trött idag, hon somnade till och med pĂ„vĂ€gen till trĂ€ningen (Har aldrig hĂ€nt innan). 
PĂ„ eftermiddagen fick jag dĂ„liga nyheter. Min farfar har gĂ„tt bortđŸ˜„ Han var en mycket speciell man, han hade sina idĂ©er och var nog den mest vĂ€lbildade personen jag trĂ€ffat. Alltid pĂ„ jakt efter mer kunskap. Även om vi trĂ€ffades sĂ€rskilt ofta sĂ„ kĂ€nns det konstigt att han Ă€r borta. 
SĂ„ nu framöver kommer det bli att hjĂ€lpa till sĂ„ gott det gĂ„r med att tömma hans hus och begravningen. 

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: