Barnfotografering och blöta skor

Idag var det dags för fotograferingav en liten kille på 1,5år. Så efter frukost gick jag på promenad med Melissa i hopp om att hon skulle sova innan familjen kom hit. Men icke. Så hon fick vara lite modell när jag testade vart ljuset var bäst på förmiddagen. Lillkillen var blyg i början med tillslut lossnade det efter lite restid. Han tyckte dock att Melissa var lite läskig och hon var fascinerad av honom. Undrar hur hon blir i tonåren sen😅 Nästa jobb är att redigera bilderna och jag kommit en bit på vägen. Photoshop går ju att göra så mycket med och det finns mycket att lära. Men jag tror att de kommer att bli nöjda. 

På eftermiddagen gav vi oss ut på off road promenad med Renate och Nelia och deras hund Helix. Melissa hade full koll på Helix där hon satt på min mage i selen. Jag lyckades inte hitta mina kängor innan promenaden (tror jag slängt dem) så det fick bli gympaskor. Det tog inte många minuter innan mina skor var plaskblöta🌊 får investera i ett par nya kängor! Det lär ju bli många turer i skogen med vår lilla terrortjej. Apropå henne så börjar hon bli väldigt mammig just nu, så det blir spännande att se hur det går i jul😅 Vi gjorde en teaminstats och gjorde närmare 5 liter barnmat ikväll så nu är veckan och förmodligen julen också räddad för Melissa👌

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: