Julgröt med jobbet och “ät snart” frukt

Idag var det julgröt och fika med jobbet. Så jag och Melissa åkte in till sjukhuset för att vara med. Melissa fick smaka på risgrynsgröten och den var väldigt god tyckte hon så jag fick inte äta så mycket själv😅 Det var trevligt att träffa alla och höra om det senaste. Tydligen ska vi få en ny gammakamera, äntligen! Det är välbehövligt. Jag fick även en julklapp från jobbet. Det är smidigt för vi får en kod så vi får välja en julklapp på en hemsidan. Så i år klickade jag hem ett par fina örhängen från Lily and Rose😍 Som vanligt skötte sig Melissa galant och kunde sitta hos andra utan att bli upprörd. Vi var där i närmare tre timmar så det blev inget öppna förskolan för oss idag. Melissa somnade på väg ut till bilen efter alla intryck😅 Istället åkte jag och hämtade ut lite paket. Det blev en promenad med Renate senare på eftermiddagen också. Och ännu en till när Joakim kom hem, så vi har fått vår beskörda del av frisk luft och motion idag. 

Ikväll blev det pitabröd med kyckling och sallad till kvällsmat! Så gott och enkelt när jag hade bakat pitabröd och lagt i frysen.

Ett annat tips på kvällsmat är rårakor! Vi testade att göra det igår, enkelt och gott. 
Imorgon är det dags för barnfotografering. Kameran är laddad och allt är förberett. Tanken är att jag även ska göra barnmat imorgon på en del av de 6 kg frukt och grönsaker som vi köpte igår. Älskar city gross svinnlådor med frukt och grönt. Mycket av det i lådorna går fortfarande att äta, det är ibland sådant som vi inte brukar köpa så vi får testa lite nytt, det är bra pris och perfekt att göra barnmat på!👌

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: