Vår tävling

Nu har vi bestämt reglerna för min och Joakims hobbytävling. Vi ska se vem av oss som kan få in mest pengar på våra hobbies. Detta då det är kul att testa och se hur det skulle gå för oss. Som sagt är det fotografering och att skriva för min del och för Joakim är det tillverkning med cnc-fräsen, svarven, 3D-skrivarna och rita i CAD. Vi håller på fram till 28:e juni, och den som har fått in mest pengar vinner. Vi har även ett gemensamt mål att få in 10 000kr tillsammans. Kommer vi upp i det målet så har vi bestämt att vi ska skaffa barnvakt och köra en lyxig spadag ihop med massage😍 tror du att vi klarar det? Hade varit så skönt med en sån lyxdag. Än så länge leder jag men vi får se hur länge till det varar.

Så nu försöker jag få till några fotograferingar. Vill du eller vet du någon som vill fotograferas så gärna av dig! Jag har min nästa barnfotografering på onsdag📸
Imorgon är det grötlunch med jobbet och hämta ut lite paket. Säkert en del skrivande också🖊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d