3:e advent; plåtskjul och julklappsinslagning

Igår var tanken att vi skulle lägga oss tidigt men det slutade med att vi spelade tv-spel fram till halv 12😅 till vårt försvar så klarade vi bossen som vi kämpat så länge med så vi körde bara på. Dessutom fuskade vi och tog inte på Melissa hennes skena för hon sov redan. Gissa vad? Hon sov hela natten! Ganska tydligt tecken på att det är den som stör hennes och därmed vår sömn just nu. Trots vår sena kväll som vi upp tidigt och kunde fortsätta skjulbygget. Jag och Melissa var ute och hjälpte Joakim på förmiddagen. På eftermiddagen fick han hjälp av Daniel medan jag var ute och gick med Renate och Nelia. Så mycket delar det var för ett skjul!

Slutsatsen från Joakim är “ALDRIG MER ETT PLÅTSKJUL”. Men resultat blev bra. Dock var det mörkt så jag kunde inte ta något kort på slutresultatet. 
Idag blev det även lite paketinslagning.

Tänk att det redan är 3:e advent, och det är inte alls långt kvar till jul. Hur går det med era julklappar? Är ni klara eller behöver ni fortfarande köpa några? 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: