Tuff natt, grannfika och hemmagjord pizza🍕

Usch vilken natt det varit 😓 Melissa ville först inte somna och nĂ€r hon vĂ€l skulle sova sĂ„ var hon alldeles för varm pga ortosen. SĂ„ nĂ€r vi vĂ€l plockade av den vid 2.30 sĂ„ fixade jag Ă€ven lite vĂ€lling till henne och efter det somnade hon snabbt. Tack och lov för det! FörstĂ„r inte hur förĂ€ldrar som behöver vara ute flera gĂ„nger per natt och bara sova enstaka timmar gör det!

Tack vare natten blev det sovmorgon, om det nu kan kallas det nĂ€r man knappt sovit… 
Men hur som helst sĂ„ drog Joakim igĂ„ng med ihopsĂ€ttningen av plĂ„tskjulet, vilket inte var helt lĂ€tt. Det var en hel del svordomar😅 det blir fortsĂ€ttning imorgon dĂ„ han hann bara fĂ„ ihop tvĂ„ vĂ€ggar. Men imorgon gĂ„r han ocksĂ„ hjĂ€lp av mig. Jag var inne och “barnsĂ€krade” genom att plocka bort allt som kan gĂ„ sönder, lagade mat och plockade fram inför fikat. Vi insĂ„g att vi förmodligen glömde vĂ„ra termosar i gamlegĂ„rden nĂ€r vi hade dop för Melissa för vi hittar inte dem nĂ„gonstans. MĂ„ste varit nĂ„gon som missade packa med dem hem igen… Men jag har kontaktat kyrkan och vi ska fĂ„ gĂ„ dit och kolla. Fikan var trevlig och det Ă€r kul att trĂ€ffa flera grannar samtidigt och umgĂ„s. Och det blev inte sĂ„ hemskt mycket fika över som tur Ă€r😅 sĂ„ pĂ„ mĂ„ndag börjar det nya livet igen efter den hĂ€r helgen. 
Jag passade Ă€ven pĂ„ att ta lite bilder pĂ„ Nelia Ă„t Daniel och Renate, sĂ„ imorgon har jag lite redigeringsarbete med bilderna. 
Nu vĂ€ntar hemmagjord pizza och lite mys framför tv:n👌
Hemmagjord pizza Ă€r sĂ„ godare Ă€n köpt enligt mig. Speciellt dĂ„ jag inte kan Ă€ta köpt pizza lĂ€ngre utan att mĂ„ riktigt dĂ„ligt efterĂ„tđŸ€ź idag blev det kassler, lök, oregano och mozarella pĂ„, vad Ă€r er favorit att ha pĂ„ pizzan?😊

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: