Lucia utan otur och kanske en framtida tävling

Hoppas att ni alla har haft en bra lucia! Och en bra fredag den trettonde, utan någon otur! Vi har iallafall inte upplevt någon otur. Mercedesen gick igenom besiktningen med bravur och samtalet med ortopedingenjören gick också bra. Hon tyckte att vi gör helt rätt som tar bort skenan efter typ 5-6 timmar då Melissa blir så varm så hon inte kan sova ordentligt med den.

Jag och Melissa har haft det bra här hemma, även om inte har velat sova alls idag😅  men inte ens hon kan motstå när John Blund väl kommer. Jag var tvungen att vänta tills hon sov innan jag kunde börja flytta in saker i vitrinskåpen för Melissa ska bara ställa sig upp mot mig hela tiden och då går det inte bära något ömtåligt. Just är det att hålla full koll på henne som gäller, eller snarare är det hon som håller koll på mig. Vilket resulterar i att det inte blir så mycket gjort här hemma. Det tillhör väl det här med att vara småbarnsförälder. Vår lilla terrortjej😅Men nu är vitrinskåpen fyllda, huset städat och vi är redo för grannfikan imorgon. 
För övrigt blir Melissa 9 månader idag, tänk vad tiden går fort! Imorgon så ska vi försöka att bygga ihop skjulet, jag ska ta lite kort på Nelia och så är det ju grannfikan. 
Jag och Joakim funderar på att göra en tävling mellan oss där vi ska se vem av oss som kan få in mest pengar på våra hobbys, för mig är det skrivandet och fotografering och för Joakim är det tillverkning med cnc-fräsen, svarven, 3D-printing och rita i CAD.Och om vi kommer upp i en viss summa, inte bestämd vilken än, så ska vi hitta på något roligt. Vad tror ni, kan det vara en rolig tävling?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: