Tryfflar och vitrinskåp

Idag tog Melissa sovmorgon till 8.20, det var nästa så att jag var tvungen att väcks henne för att vi skulle hinna med hennes morgonbestyr innan träningen. Inte mig emot, det var skönt att få lite egentid. Tiden mellan att Joakim åker tills att Melissa vaknar är min tid att göra det jag vill. Så idag satt jag med min kopp te, lite frukost och läste. Helt underbart och precis vad jag behövde!

Träningen gick bra, undra vem som fick mest träning, jag eller Melissa så som hon skulle ställa sig upp hela tiden. Hon somnade gott efteråt iallafall. Så när jag kom hem var det bara att på med handskarna och börja rulla choklad-och apelsintryfflar.

Riktigt goda blev dem! Passar perfekt till lördagens grannfika. 
Vi fick hem våra vitrinskåp idag och har lagt kvällen på att sätta ihop dem.

Visst blev det bra? 
Imorgon så ska jag fylla vitrinskåpen och flytta om lite i köksskåpen. De ska även ringa från ortopedteknik för att höra hur det går med Melissas ortos, och Joakim ska besikta Mercedesen.  
Har ni några fredagsplaner?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: