Fullt upp och tavlor upphängda

Ännu en dag med full fart. Än så länge har det varit fullt upp varje dag och det börjar kännas. Energin är inte riktigt på topp längre. Och att jag och Melissa inte har varit riktigt överens idag gjorde inte saken direkt bättre. Idag skulle hon vara och klättra precis överallt vilket ledde till bland annat en trasig ljuslykta och en del gråt. Men på något sätt lyckades jag få en del gjort. De första paketen är inslagna, fakturor betalade, beställa några av de sista julklapparna, hämtat ut paket och plockat ur allt ur vår ekskänk så vi kunde plocka isär den när Joakim kom hem. Smeten till mina apelsintryfflar håller på att stelna så jag kan rulla dem imorgon. 

Vi har även fått upp några av våra tavlor.
Min brors teckning av Nalle Puh kom upp i Melissas rum och passade som en smäck.

Min bild av en bro i Skottland över soffan i lilla vardagsrummet. Nu ska vi bara framkalla två landskapsbilder till att ha över soffan så blir det perfekt!

Ett av våra bröllopsfoton kom upp i kontoret.

Så nöjda är vi! Vi vill bara ha tavlor som betyder något för oss. Bilder som vi tagit, bilder på oss eller som någon vi känner ha gjort. Vi passade även på att flytta lite på möblerna i lilla vardagsrummet. Så nu saknas det bara en liten rund matta för Melissas lekhörna🧸🧩
Jag har börjat spåna på ett nytt projekt för min del. Där jag ska sätta in de kort som vi fått i ett album som en minnesgrej, till exempel tackkort från bröllop, dop, kort vi fått vid födelsedagar, student och examen osv. Vi tycker att det är roligt att spara sådana saker. Så frågan är om det blir bäst att ha dem separat eller om jag ska kombinera det med ett fotoalbum? Vad tror ni blir bäst?  Om man kombinerar dem så kan vi se vad vi gjort år för år.
Imorgon kommer våra nya vitrinskåp och vi ska försöka hinna sätta ihop dem på kvällen. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: