Fin vinterdag och julklappsshoppning

Idag var det riktigt krispigt ute med -7 grader på morgonen. Jag gick upp och började plocka medan Melissa fortfarande sov i vår säng med en barriär av täcke och kuddar omkring sig. Efter ett tag så hör jag henne skrika, kommer in och hittar henne på golvet. Men hon var lika snabbt glad igen och verkade inte ha ont någonstans. Så kan det gå. Numera får hon flyttas till sin säng om jag går upp.

På mammaträningen var vi bara 4 stycken mammor och barn, så det var lite mysigt. Melissa hade roligt med att klättra på allt och alla. Hon somnade en snabbis på vägen hem men vaknade när jag tog in henne i huset. Så hon fick vara med när jag duschade och åt. Hennes synpunkter när jag satt och skrev artiklar var dock inte så hjälpsamma men hon hade roligt iallafall. 
Efter en kylig promenad sov hon gott i vagnenNär Joakim kom hem bar det av för att köpa julklappar. Nu är de flesta fixade👍 Men det kan vara svårt att komma på vad man ska ge ibland, och Joakim har ingen fantasi alls när det kommer till julklappar så jag får tänka för oss båda 😅 det blev även en pulka till Melissa och vi hämtade bärstolen som vi beställt. Så nu behöver vi bara fixa de sista julklapparna och slå in allt. 
Imorgon blir det att tömma vår ekmöbel så vi kan ta isär den. På torsdag kommer våra nya vitrinskåp. Jag ska baka lite inför grannfikan i helgen. Vi ska även försöka sätts upp vår tavla som vi fick idag😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: