Plantering och paketleverans📩

Vilken dag det har varit! Jag fick plocka bort ortosen Ă€ven inatt för att Melissa skulle sova ordentligt, fĂ„r se hur lĂ„ng tid det tar innan hon vĂ€njer sig vid den. Efter frukost var det bara att sĂ€tta fart med det som skulle göras idag. Melissa Ă„kte ner i vagnen sĂ„ gick vi till Ă„tervinningsstationen med lite metall, plast- och pappförpackningar. Melissa somnade precis innan vi kom hem igen sĂ„ jag kunde fylla pĂ„ ved, tömma alla sopor i huset inför soptömningen och sy dit en knapp pĂ„ en skjorta som lossnat vilket nog tog lite lĂ€ngre tid Ă€n vad det borde. Det dĂ€r med att sy Ă€r inte riktigt min grej😂 Jag hann Ă€ven plantera de skott som jag tagit frĂ„n vĂ„r stora blomma i vardagsrummet. Vi har haft skotten i glas med vatten i köksfönstret över diskhon. Vilket har varit perfekt för Bamako att dricka ur. Hon brukade fiska ur blomman och dricka av vattnet. SĂ„ det hĂ€r blivit nĂ„gra vĂ€lta glas och en hel del torkande.

Hoppas att de vĂ€xer sig lika stora som moderplantan🍀

Jag vet inte vad vĂ€xten heter, sĂ„ om du vet vad den heter fĂ„r du gĂ€rna kommentera! 
NĂ€r Melissa vaknade sĂ„ kom DHL med vĂ„rt plĂ„tskjul. Sen blev det fruktstuden pĂ„ köksgolvet vilket ledde till apelsinmarinerat golv👌 det Ă€r tydligen sĂ„ roligt att lyfta och vĂ€nda pĂ„ tallriken 😂 sen blev det bad för Melissas del đŸ§Œ
Efter lunch sĂ„ blev det Ă€nnu en paketleverans. Joakim hade bestĂ€llt en julklapp till mig som de leverade till dörren (jag vet inte vad det Ă€r, men har en gissning) och mitt paket frĂ„n Nelly kom😍

Trevligt med lite nytt tillskott till garderoben. 
Nu har vi varit och handlat, Àtit och sitter i soffan och tittar pÄ Anders och Knarket.
Imorgon Ă€r det trĂ€ning och julklappsshoppning pĂ„ schemat👍
Har ni fixat alla julklappar eller ska ni ocksĂ„ ut och trĂ€ngas med alla andra i affĂ€rerna?🎁🎄

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: