Dålig natt, ko-och hästspaning

Gårdagens produktivitet satt i även idag, trots att vi tog lite sovmorgon. Det var andra natten som Melissa hade sin ortos för höfterna. Första natten sov hon bra hela natten, vilket var väldigt förvånande då vi var inställda på att få en jobbig natt. Dock fick vi inte den lyxen denna natten. Hon vaknade varje timme och försökte vända på sig. Hon gillar mest att ligga på sidan och sov men ortosen gör att hon bara kan ligga på rygg. Dessutom blir hon väldigt svettig där den sitter. Så inatt fick jag plocka bort den efter ett par timmar så hon och jag kunde sova ordentligt. Joakim störs inte av att hon håller på, han skulle kunna sova även om en bomb exploderade. 

Efter frukost gick vi i regnet tillsammans med Daniel, Renate, Nelia och Helix till Vitsätter gården för lite julmys. Vi har inte varit där innan så det var trevligt att se hur det ser ut och vart köttboden låg. Melissa fick kika lite på korna, vilket var väldigt spännande🐄

Så det blev totalt 5 km promenad i ruskvädret fram och tillbaka till gården. Men det var trevligt ändå. Här hemma sen var det bara att ta tag i det som inte hans med igår. Två omgångar tvätt, sortera bort för små kläder för Melissa, matsedel för nästa vecka med fokus på frysrensning och leta julklappar🎁
Melissa fick även se Nykils hästlucia som gick förbi på gatan. Hon blev helt i extas. Till min stora förtret så är hon så förtjust i hästar. Jag hoppas verkligen att det går över när hon bli äldre 😅 hästrädd mamma här🙋‍♀️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: