Produktiv dag; träning, fog, besök och inredning

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Jag gick upp en stund innan Joakim och Melissa för att hinna sitta och skriva lite. När de vaknade så var det bara att äta frukost och plocka iordning lite innan jag trotsade träningsvärken genom att åka och träna ett Cx-work pass👍 Det kommer kännas i bålen imorgon😅 När jag kom hem blev det bara in i duschen, mata Melissa och läsa lite för henne så hon somnade. Under tiden så häll Joakim på att foga i sprickor som vi fått i huset mellan vägg och tak. Det blir ju alltid lite sprickor när huset sätter sig, men nu är de åtgärdade! Såhär kan det se ut när man har högt i tak 😂

När Melissa somnat var det bara att börja skala räkor inför räkpajen som vi skulle bjuda på till lunch. Strax efter 12 kom Joakims föräldrar hit. Då blev det lite mat, promenad i blåsten, fika och självklart en massa bus med Melissa💕 
Efter att de åkt så satte vi upp våra nya ljusstakar i köket och i tvättstugan. Det blev riktigt fint😍

Idag uppdaterade vi även Melissas matstol till en annan. Vi behåller fortfarande den gamla som resestol. Den nya kan hon sitta intill bordet och hamnar inte så långt ifrån. Och det är mycket snyggare än vår platsstol. Melissa ger den högsta betyg iallafall!👌
Så efter denna intensiva så ska det bli skönt att bara slappa i soffan och äta lite hemmagjorda hamburgare 🍔 Joakim var ju på julbord igår så då blev det inga godsaker på kvällen för min del, men det blir nog ändring på det ikväll! 
Hoppas att ni också haft en bra lördag! Vad som väntas imorgon återstår att komma på. Den som lever får se och den som läser får veta😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: