Bvc och semestertips

Idag tänkte jag vara duktig och gå upp tidigt för att sitta och göra lite skrivarbete innan Melissa vaknade. Tyvärr vaknade hon när jag gick upp så det var bara att hämta datorn och jobba i sängen så hon kunde somna om. Men det fick ändå bli en tidig morgon för Melissa då vi skulle vara hos bvc vid 9.30. Hon väger nu hela 9,2kg och är 68,5cm lång. Hon har växt 2 cm sedan sist👌 Hon fick även beröm för hur bra hon lekte med klossarna och att hon var stabil när hon går. Vi pratade även vaccinering och vad man bör tänka på när man reser med barn. Nästa gång det är bvc-besök är vid 1 år, och då är det Joakim som får ta med henne. Jag får väl försöka vara ledig så jag kan vara med för sprutorna då Joakim inte riktigt klarar det. Det är bara 1,5 månad kvar tills jag börjar jobba, vilket känns både bra och dåligt. Bra för att Joakim får vara ensam med henne, då det bara har varit jag som haft hand om henne den senaste tiden. Joakim försvinner ut i garaget så fort han kan och ofta så är det för högljutt för henne att vara med vilket gör att hon får vara med mig. Det kommer vara bra träning för hans tålamod😅 Men jag kommer sakna att vara hemma med henne och att kunna sitta och skriva. Jag har insett att det är det som jag vill hålla på med. 

Vi har börjat fundera på hur vi ska göra med semester i år och nästa år. Jag vill gärna komma iväg och åka någonstans som vi inte varit tidigare. Har du några bra tips? Funkar bra med tips både i Sverige och utomlands.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d