Bra start på veckan

Fick börja denna dagen och veckan med en solskenspromenad☀️ så härligt och uppiggande det är efter veckor med dåligt väder och mörker. Efter der känns det som att jag är redo för denna vecka. Vi har varit och tömt återvinning, fyllt på veden inne, tvättat, handlat och gjort en matsedel. Vill ni att jag ska lägga upp vår veckas matsedel?

Melissa och jag har kollat i hennes nya böcker från goboken som hon fick idag, hon är så förtjust i dem. Jag har även läst ut Kvinnan i fönstret, en riktigt bra thriller. Så nu kan jag äntligen börja på boken jag fick i julklapp, även om jag inte har så mycket tid att läsa annat än barnböcker just nu.
Det går jättebra att borsta Melissas tänder och hon tycker att det är riktigt roligt. Imorgon är det besök på bvc på förmiddagen och jag antar att de kommer vilja prata om tandborstning.

För övrigt så har vi börjat fundera på semesterplaner för året. Om vi ska åka på vår bröllopsresa i år eller nästa år, och vart vi skulle åka i sådana fall. Ni får gärna komma med tips!😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: