Barnmat och klippning

Nu är även denna vecka förbi. Idag har det varit fullt upp som vanligt. Jag har gjort barnmat till Melissa. Hon vill numera bara äta själv, så det fick bli morot- och sötpotatisbitar i ugn. Supersmidigt! Under tiden det går i ugnen så hinner man plocka här hemma 👍

Joakim har fått hålla på ute i garaget och jag har haft hand om Melissa och fått lite tid till att skriva iallafall. Inte helt lätt med tanke på att hon är ganska krävande just nu. Vi fick även tummen ur och klippa mig. Så det blev några klipp här, underhålla Melissa och några klipp där. Men slutresultatet blev bra i vilket fall👌
Nästa vecka väntar bvc, mer skrivande, träning och massa annat. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: