Fylld med energi

Både igår och idag har jag haft en härlig energi i kroppen och motivation till att få saker gjorda. Melissa och jag har tagit många promenader då det typ är det enda sättet att få henne att somna på dagen. Det är lite småbråkigt men nu har tand nummer 3 tittat fram, denna gången i överkäken. Vi har rensat kläder och gjort iordning en påse som Daniel och Julia ska få låna till sin lilla pojk som snart borde vilja komma ut. Melissa behöver ni bara hålla i en hand när hon går så snart går hon nog själv 🙈 Vi har lekt och tränat lite på hennes rum. Jag har även fått lite skrivjobb gjort och jobbat lite med min bok. 

Det blev även ett träningspass med korpen i gympasalen på kvällen och kvällspromenad. Det känns som vi börjar komma igång ordentligt nu efter både husbygge och graviditet. 
Imorgon ska vi gå förbi handlarn och köpa till lite extra inför lunchgäster på lördag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: