Dagen och rotfruktsgratäng

Dagens har rullat på precis som de flesta andra. Promenader, lek, mys och en del skrivande. Melissas fjärde tand är på gång nu också. Det har bara rasslat till sedan första tanden kom ut🙈 men inatt sov hon riktigt bra så jag vaknade och var pigg vid 5.30! Men det kändes lite tidigt att gå upp så jag hämtade mina papper och satt och läste i sängen. Nu är det bara cirka 20 sidor kvar att gå igenom. Det går sakta men säkert framåt. Inte för att jag stressar men jag vill gärna på iväg manuset innan jag börjar jobba igen. Vi har stöttat vår lokala butik med att stödhandla lite till lunchen imorgon. Det får pastasallad med kyckling, smidigt och gott. Imorgon kommer mina föräldrar, min farbror och hans fru och farmor förbi på lunch. De har varit i Finland på begravning så stannar det in på vägen hem. Perfekt när vi bor påvägen. Pastan och kycklingen är redan fixad så det ända som behövs göra imorgon är att hacka grönsaker, och det ska vi nog kunna lösa.

Ikväll testade vi att göra egen rotfruktsgratäng, vilket blev en succé. Både vi och Melissa tyckte om det så det blir helt klart fler gånger 👌

Det var smidigt att göra och jag tycker om mat som gör sig själv i ugnen så att jag kan göra annat👍 
Imorgon blir det en tidig morgon då vi ska ut och springa med en granne innan vi får besök. Jag fick avboka mitt spinningpass så något annat måste man ju göra. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: