Träning och besök

Efter mycket om och men så lyckades Melissa somna igår efter att jag fått köra henne i vagnen fram och tillbaka i tvättstugan. Men trots det var det upp tidigt som gällde för att hinna med en löptur innan vi skulle få gäster. Det blev en 5 km lång runda tillsammans med grannen med dotter och hund. Så vi var tre vuxna, 2 barn i barnvagn och en hund. Jag fick springa med Helix, så jag fick extra draghjälp och även träna bromsmusklerna. Speciellt när han han fick syn på ett rådjur😅

Efter springturen var det bara att slänga ihop pastasalladen, plocka iordning lite och duscha innan mina föräldrar, farbror med fru och farmor kom vid 9.45. Vi har gått igenom lite kort på farfar inför begravningen nästa vecka, pratat om allt och inget och ätit pastasallad. När de åkt vidare så blev det en promenad så Melissa kunde somna. Hon slockna innan vi lämnat garageuppfarten. Det tar på krafterna att ha gäster. Efter det fick Joakim hålla på ute i garaget och jag satt skrev här inne. 
Till kvällsmat blev det lasange, vilket Melissa tyckte var en hit👌 så skönt att hon börjar mer och mer äta samma mat som vi gör. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: