Terrängpromenad och tävlingsuppdatering

Igår startade vi med en promenad runt fälten efter frukost tillsammans med grannen, deras flicka och hunden Helix. Så härlig väder var det☀️ 5 km terrängpromenad kändes i benen efter lördagens springtur😂 men det var skönt och vackert. 

Efter det körde jag och Melissa på här inne med lek och bus medan Joakim håller  med sin första beställning på cnc-fräsen👍 om vi ska kika på vår tävling så ligger jag strax över 3000kr intjänade och Joakim har cirka 200kr. Så än så länge leder jag. Den där 10 000 kronorna som vi satte till den 28:e juni kommer nog kanske inte vara så svåra att få till ändå🙈 Men vi får se hur det fortsätter… 

Efter lunch passade vi på att gå en sväng och ta med lite återvinning. Så härligt väder så att man inte får nog av att vara ute☀️🙌 helt otroligt att det fortfarande är januari. 
Jag har nu läst igenom alla mina 74 stycken A4-sidor, så nu återstår bara att sätta sig ner vid datorn och fortsätta skriva💻 Jag ska även redigera lite bilder inför farfars begravning som är på fredag. 
Ha en fin vecka!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: