Öppna förskolan och träning

Vi hade tänkt att åka och träna på förmiddagen men Melissa var inte riktigt på humör för det. Så istället begav vi oss till öppna förskolan i nykil. Vi var fyra vuxna och tre barn där, så det var en liten skara😅

Hästen i bakom Melissa var riktigt populär. Den gick att studsa på. Hon somnade på vägen hem och sov i hela 2,5 timme! Jag var tvungen att gå och kolla till henne ett par gånger för jag blev rädd att babymonitorn slutat fungera när hon sov så länge. Men jag hann äta lunch, fixa med bildspelet till minnesstunden och fortsätta med redigeringen av boken. När Joakim kom hem var det en snabbfika, promenad så att Melissa somnade och sen körde vi styrketräning hemma. Det blev ett riktigt svettigt pass och det var kul att kunna träna tillsammans igen. 
Till kvällsmat fick det bli stekt ägg och potatisplättar av överblivet potatismos från helgen. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: