Morgontur

Igår var det härligt väder vilket innebar många promenader i solsken ☀️ jag passade även på att göra lite fruktpure till Melissa inför helgen. Det blev en med päron och äpple, och en med banan och mango🥭🍌 perfekt för vårt lilla fruktmonster🥰 varken igår eller idag har jag haft så mycket tid till att skriva. När Melissa är vaken vill jag spendera tid med henne och när hon sover så har det varit annat att fixa inför begravningen imorgon. 

Dagen började vi med en springtur, dock var inte Melissa så sugen på det. Så det blev bara 2 km med henne skrikandes, inte alls roligt 😓 men jag fick ju lite träning iallafall, plus de 10 armhävningarna som jag gör varje morgon denna vecka. Nästa vecka ökar jag upp till 20👌det blir en ökning med 10 stycken tills jag når 100. Vi får se om jag klarar av att hålla den disciplinen. 
Men nu är allt framplockat och vi väntar på att Joakim ska komma hem så att vi kan åka ner till Tenhult redan ikväll. Så idag får jag träffa min pappas halvbror för första gången, det ska bli spännande.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d