Premiärbesök Leos Lekland

Idag var premiärbesök på Leos lekland. Vi tänkte att vi skulle åka dit och se hur det såg ut och om det kunde vara ett bra ställe att åka till med Melissa då och då. Dessutom är det gratis för barn under.1 år och det kostar ingenting att gå in som vuxen så det var ju lika bra att passa på att reka läget när vi är lite småkrassliga och inte kan åka ner och hälsa på lillkusinen. Vi åkte dit tillsammans med Daniel, Renate och Nelia efter lunch. Jag hade inte riktigt tänkt att det skulle vara så stort! Det fanns hur massor av olika banor, rutschkanor och bollhav. Det fanns även ett litet område för de yngre barnen. Helt klart värt att åka tillbaka till i framtiden. Både Joakim och Melissa tyckte det var jätteroligt med alla saker. Det blir nog att de åker dit någongång igen när han är pappaledig. 
 
Efteråt åkte vi alla till City Gross nya butik på Tornbyområdet och tog en fika innan det var dags att åka hem igen. Då började dagens äventyr lämna sina spår. Melissa var jättetrött och min förkylning blev värre med mer halsont och huvudvärk. Jag fick avboka mitt spinningpass på morgonen på grund av halsen och det var tur det för annars hade det nog varit ännu värre. Så det har varit en lugn eftermiddag och kväll här i Nykil. Lite promenad och tv-spel. Det blev även en hemgjord pizza med grahamnsbotten och vi fick äta i lugn och ro då Melissa var alldeles utslagen efter dagens lek. 

Hoppas att ni andra har haft en bra lördag! 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d