Härlig helg med bebismys

Vilket helg det har varit hittills! Igår kväll kom vi ner till mina föräldrar i Tenhult. Min farmor var också där då hon hjälper till att röja ut ur min farfars hus just nu. Åh, vilken härlig och fräsch kvällsmat det blev!

Så mycket gott🥝🍍🍓

Dessa plankor med frukt och kallskuret kött är så goda och fräscha att beställa. Tänk att all den här maten skulle vara för sex personer! Hur mycket tänker dem att vi ska äta egentligen? Men det var supergott, och Melissa festade på jordgubbar, ananas och kiwi. Vårt lilla fruktmonster💕 Annars blev det en lugn kväll med talang och småprat.

Idag började jag och Joakim med en löptur, bara vi två! Så skönt att få springa tillsammans utan en barnvagn och få lite egentid ihop. Det var inte mycket tid men det var ändå värt mycket. Det är också en bra träning för Melissa att bli lämnad lite med andra personer så hon vänjer sig lite vid det också. Vi hoppas på att snart kunna ha en dejtkväll eller liknande när vi har en barnvakt till Melissa och bara kan få umgås vi två❤

Idag har vi även fått träffa lille John. Så söt han är😍 och liten! Det är svårt att tänka att Melissa har varit då liten, och då var hon ändå mindre än honom när hon föddes! Det var mysigt och jag tror att de här två kusinerna kommer ha så roligt ihop i framtiden. Nu försökte Melissa mest att bara ta Johns filt hela tiden och lägga tillbaka den på honom😅

Visst är han söt? Lilla plutten❤ Tänk att jag får vara faster till honom!

Men man kan ju inte annat än att bli lite bebissugen när man får träffa en sån här liten going😍 eller jag blir det iallafall, Joakim är mer skeptisk😂 Men vem vet, Melissa kanske får ett syskon så småningom ändå 👨‍👩‍👧‍👦

Hur många barn har ni/vill ni ha?

P.S. Glöm inte trycka på gilla-knappen👍❤


One thought on “Härlig helg med bebismys

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d