Gissa priset?

Idag kom en lycklig Joakim hem efter jobbet. Han visade stolt upp vad han hade lyckats göra. Först såg jag inte var det var för vit pinne han hade i handen. Det var ett skohorn! Inte ett särskilt vackert sådant heller.

Såhär ser skohornet ut! Funktionaliteten är inte testad än, men håller förmodligen en normal standard.

Det är gjort i kompositmaterial, kvartsfiber för att vara exakt. Så den ska tåla extremt höga temperaturer och är otroligt slitstark. Egenskaper perfekta för ett skohorn i vårt avlånga land där en svensk sommar oftast är 17 grader varm och med en make som vägrar knyta upp skorna.

Så nu är frågan, vad är materialkostnaden för detta unika skohornet? Det är nio individuellt lagda kvatslager i olika riktningar för optimal styrka, det är penslat med fyra lager ytbehandlingsmedel och vakumerad till 6 millibar, detta var väldigt viktigt enligt Joakim.

Kan du gissa vad detta skohorn kostar i material?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: