Ny bloggplattform

Woho, nu har det äntligen hänt! Jag har bytt bloggplattform som du kanske märkt vid det här laget. Det finns flera anledningar till detta, bland annat så får jag ett eget domän här, det finns mer möjligheter med designen och det är lättare att jobba med. Jag håller fortfarande på med designen, så är det något du tycker jag borde ha med så får du gärna säga till!

Idag har jag och Melissa varit och hämtat ut paket som jag beställde på rea, barnkläder och lite kläder till mig också. Jag passade även på att köpa lite mer byxor till Melissa då hon redan har slitit sönder tre stycken byxor i år. Förhoppningsvis så håller dem ett tag nu😂 Melissa tyckte det var superkul att vara på köpcentret och vinka till folk som gick förbi. Hon är inte blyg alls och hon tyckte det var jättekul när farbröderna vinkade tillbaka.

Visst är det fina kläder? 🥰

Det har även blivit en hel del promenader idag, en snabbstädning och efter det ett svettigt corepass. Underbart att komma igång igen efter varit förkyld ett par dagar. Jag känner mig redan smidigare i kroppen jämfört med förra veckan, och förhoppningsvis kommer den känslan att fortsätta💪

Imorgon blir det nog mest att fixa här hemma innan det är dags att åka ner till Tenhult till mina föräldrar! På lördag ska vi få gosa bebis💕

Om du tycker om det nya utseendet på bloggen kan du väl trycka på gilla-knappen!❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: