Första invägningen och pulkabackspremiär ❄️

Nu är det onsdag vilket innebär invägning och mätning. Visserligen har det bara gått två dagar sedan jag började men det är lika bra att komma igång med rutinerna direkt. Personligen trodde jag inte att det skulle ha hänt något direkt, men jag hade fel. Jag hade gått ner 0,45kg, vilket är en bra början💪
 
Startvikt: 73,0 kg 
Dagsvikt: 72,55 kg
Måtten har jag inte tagit tidigare så det är de här måtten som jag får utgå ifrån:
Omfång överarm: 33,5 cm
Midja: 91 cm
Höft: 99cm
Lår: 56,7 cm
 
Men en kort uppdatering om jag hur jag tycker det har gått hittills. Jag äter mig mätt vid varje måltid och behöver inte gå runt hungrig. Humöret håller sig uppe och jag tycker om de nya recepten jag hittat. Tyvärr sitter fortfarande förkylningen i lite i kroppen så jag inte vågar konditionsträna så mycket. Men mina armhävningar varje morgon funkar bra och jag har ett stegmål på minst 13 000 steg varje dag. Än så länge är jag uppe i 18 632 idag💪 
Det gäller för mig att hålla koll på mina fallgropar. Jag är en känsloätare och jag äter när jag är uttråkad. Så en viktig del för mig är att försöka hålla mig sysselsatt så jag inte tänker på mat. En annan sak som är svår för mig är den sociala biten. Till exempel så kom Joakim hem idag med två semlor. Jag kan ha problem med att tacka nej, får lite dåligt samvete över det. Men det fick bli en halv semla för min del, som sagt så har jag inga förbud utan bara sunt förnuft. Likaså så ska vi åka till mina föräldrar och min bror Daniel, hans fru och deras lilla nyfödde son John i helgen, och då kommer det behöva bli ett annat tankesätt för min del för att få det att fungera. Det är okej att säga nej tack och att inte äta på något när alla andra gör det! Vet du vad dina fallgropar är med kosten?
 
Idag har varit strålande sol här i Nykil☀️ vilket har varit helt underbart. Det har blivit två längre promenader och en ordentlig D-vitaminboost! Tycker att det är riktigt underbart nu när det är lite snö på marken och sol❄️☀️ När Joakim kom hem fick det även bli premiärtur i pulkabacken för Melissa. Vår lilla fartdåre älskade det❤️
 
Imorgon så ska jag och Melissa åka in till Tornby och shoppa lite då hon redan har slitit sönder 3 par byxor! 😂
 
 

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: