Mysteriet med den försvunna björnen löst!

Det har varit en bra start på denna vecka😊 Mysteriet med den saknade björnen är nu löst! För ett par veckor sedan så försvann björnen till ett av Melissas djurpussel. Som jag har letat efter denna pusselbit! Jag har nästan vänt upp och ner på varje rum, krälat på golvet, sökt igenom väskor och börjat tvivla på mitt eget sinnestillstånd. Jag har ju vid ett flertal tillfällen lagt tillbaka smutsiga bestick i besticklådan, satt in saker i kylskåpet som inte borde vara där och glömt vad jag skulle göra 2 sekunder efter att jag tänkt på det. Jag antar att mammahjärnan verkligen har kickat in😂

På förmiddagen fick jag ett meddelande från min vän Jessica om att hon hade hittat en björn i Alices skötväska. Det var Melissas förlorade björn! De besökte oss för några veckor sedan och då måste någon av ungarna stoppat ner björnen i väskan. Rätt skönt att veta att det inte är jag som tappat bort den och att jag kan lita på mitt minne, ett tag till iallafall!

Tänk att en sådan här liten och söt Björn kan skapa så mycket huvudbry!

Idag har jag och Melissa varit på öppna förskolan i Lambohov. Vi har varit där typ två gånger innan, men eftersom vi bara har öppna förskolan på tisdagar hos oss här ute på landet så tänkte jag att det skulle vara trevligt att åka in dit en sväng också. Det borde vara fler personer där också, här ute är vi oftast 3 vuxna med barn. Det är nog bra om Melissa och jag för den delen också kommer ut mer och träffar andra vuxna och barn. Den där rutschkanan var väldigt populär, men om det var att åka ner eller ta sig upp för trappan som var roligast var svårt att avgöra. Hon är förvånansvärt duktig på att ta sig upp i en trappa med tanke på att vi inte har någon trappa hemma och hon bara gått i en trappa två gånger tidigare (denna helgen).

Hemma blev det lek med bokstäverna idag, och som ni kan se var det en glad Melissa 😂

Den här veckan händer det mycket! Imorgon är det öppna förskolan igen och på kvällen ska vi gå till en granne och kolla på lite kläder till Melissa. På torsdag ska jag och Melissa åka till Tenhult och träffa Jessica och Alice, och hämta hem vår saknade lilla björn! Fredag är det alla hjärtans dag som de flesta nog vet om, vi har inga planer men det blir nog bra ändå ❤️ På söndag kommer min mamma hit och sover över till måndagen.

Har ni några planer för alla hjärtans dag?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: