Laddat med mat

Det här med mat när man ska gå ner i vikt. Det kan verka krångligt och svårt, men det behöver det inte vara. Det behöver inte vara en massa förbud eller dieter. Personligen kör jag på en mer proteinrik kost. Jag har inte ändrat så mycket egentligen. Jag använder mig av en app för att räkna kalorier, och nej jag följer den inte slaviskt men det är bra för att få koll så att jag varken stoppar i mig för mycket eller för lite. Det jag har gjort hittills är att äta bättre mellanmål, oftast äta på en assiett istället för på en vanlig tallrik för då blir det automatiskt att man äter mindre och försöker äta mer frukt och grönt 🥬🥕 Det viktigaste tycker jag ändå att ha nyttiga alternativ lätt till hands👍

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Fullkomligt älskar City Gross svinnlådor med frukt och grönsaker! Igår handlade över 6 kg frukt och grönsaker! Till hela familjens stora förtjusning😍

Vi fyllde även på med bra proteinkällor i form av kycklingfärs, fransyska och laxfilé. Vi köper alltid en hel laxsida och skär upp den hemma i portionspåsar. Det blir billigare än att köpa frysta färdiga filébitar och dessutom så känns det som att den laxen är bättre och så mycket godare!

Här kan ni även se min mellanmåls – och frukosthylla i kylskåpet. Till frukost är det yoghurtkvarg eller keso ihop med frukt, och ägg såklart. Ägg på majskaka är ett stående mellanmål för min del och det blir totalt minst fyra ägg per dag😂 Det är smidigt att ta en proteinshake om jag och Melissa är på språng! Så nu har jag laddat så att jag inte ska kunna ha några ursäkter!

Imorgon är det vägning och mätning igen och det ska bli spännande att se vad som hänt sedan sist.

Det blev ett sent inlägg idag, det beror på en förbannad Melissa som absolut inte vill sova, sitta still eller vara lugn för fem öre. En övertrött liten tjej som inte tycker att livet är så härligt just nu.

Glöm inte att trycka på 👍 för att gilla inlägget ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: