Veckans invägning, -0.8kg

Idag är det onsdag vilket betyder invägning och mätning för min del. Nu på morgonen stannade vågen på 71,75 kg vilket innebär att det är -0.8kg från förra veckan. Jag är väldigt nöjd! 😃 Men det var inte bara vågen som visade på minus, även måtten hade minskat.

Omfång:
Arm: 33 cm (-0,5cm)
Midja: 90,5 cm (-0,5cm)
Höft: 98,5 cm (-0,5cm)
Lår: 56cm (-0,7cm)

Total viktnedgång: 1,25 kg

Stretching efter lördagens löppass

Jag är faktiskt väldigt nöjd hittills, började ju den 3:e februari så det är en bra början. I helgen som var så bjöds det även på en del onyttigheter. Jag tycker inte att det är fel att ta en kaka till min kopp med te. Däremot så tänker jag att om jag ska äta den där kakan så jag få dra ner på något annat istället eller röra mig lite mer så att jag kan äta ordentligt. Allt handlar om val! Men självklart så ska det inte bli överdrivet, man måste ju få leva också 😊 Sedan sist så har jag kunnat hålla mina minst 13 000 steg om dagen, det har varit en löppass tillsammans med Joakim vilket var så skönt att kunna göra tillsammans när vi hade barnvakt och jag har varit en gång på gymmet. Det var flera månaders sedan jag gymmade sist, jag har varit på pass med Melissa men inte på gymmet. Det var lite psykiskt jobbigt att inse att jag bara klarade av att köra med 16 kg i en övning som jag tidigare har varit uppe på 34 kg😓 Det blir att jobba upp den styrkan igen, likaså att kunna göra pull-ups igen längtar jag efter 😍

När Joakim kom hem blev det också ett löppass på 5 km. Hela dreamteamet var ute! Melissa lyckades till och med somna i springvagnen🤗 Rundan kändes ovanligt lätt och den friska luften var så härlig att fylla lungorna med. Jag försöker få till minst ett konditionspass i veckan och jag hoppas att kunna bibehålla det även när jag börjar jobba igen om cirka 2 veckor. Fy, får lite ångest bara av att skriva det. 2 veckor kvar här hemma. Nu gäller det att njuta av dem maximalt och använda tiden så gott jag kan! 🤗

Dreamteam💕

Glöm inte att trycka på 👍för att gilla ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d