Grönt är skönt

Det här med stora gröna växer inomhus är så underbart!

Vi börjar mer och mer komma till rätta i huset. Vi har bott i huset i två år i sommar, vart tar tiden vägen?😱 Men det är först nu som vi kommit till det läget att det börjar bli dags för växter🌱 Vi har varit sugna på lite större gröna växter ett tag nu. Så i fredags tog jag tag i saken och köpte en palm till Joakims i alla hjärtans dag present❤

Så himla bra det blev!

Tänk att något så enkelt kan göra så mycket i ett hem. Det är så härligt och lugnande med växter i hemmet. Det blir genast mer hemtrevligt😍

Det har varit ett par lugna dagar nu med besök av min mamma. Mycket prat om framtiden, promenader och allmänt mys. I söndags var hon barnvakt åt Melissa så jag och Joakim kunde åka iväg och klättra. Jag som är höjdrädd vågade mig upp en bit på väggen iallafall 😂 Men roligt och utmanande var det! Det gick bra för min mamma att vara barnvakt också och Melissa var inte ledsen över att bli lämnad så nu kommer det nog bli lite lättare att försöka skaffa barnvakt när vi vet att hon inte reagerar så kraftigt på det 😊

Även jag fick lite blommor av Joakim på alla hjärtans dag🌹 Det är synd att snittblommor inte håller så länge, men de ger också så härlig effekt i rummet. En enkel ros i en vacker vas på köksbordet skapar så mycket känsla😍

Nu gäller det att hitta lite mer växter som passar in här hemma så det blir lite mer liv här hemma🌾Har ni några förslag på bra och hyfsat lättskötta växter/blommor att ha inomhus?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: