Hallen: Nya krokar

Under flera månaders tid har vi (läs jag) letat efter krokar till ytterkläder i hallen. Vi ville inte ha en hatthylla eftersom vi har en stor garderob att hänga kläder. Däremot när vi får gäster så är det bra att ha lite krokar som de kan hänga ytterkläderna smidigt på. Vi ville inte ha något för stort och samtidigt skulle det passa in med övrig inredning i hallen. I veckan hittade jag det som jag letat efter😍

Det är knappt att man kan tro att den här bilden är tagen av mig i vår hall, men så är det! Ser nästan lite proffsigt ut om jag får säga det själv

Jag hittade denna hos Nordic Nest, aldrig varit inne på den sidan innan. Men så mycket fint de hade! Märket är Bosign och den heter Bosign Branch. Jag klickade hem två stycken och de kom två dagar senare 😊 Igår kom de upp på väggen och vi är så nöjda!

Hallen blir mer och mer klar allt eftersom tiden går. Vi stressar inte när det gäller inredning i det här hushållet. Vi tänker efter länge innan vi väl bestämmer oss för att det ska kännas rätt. Nu är det några detaljer till som fattas innan det känns som att hallen är klar. Bland annat en snygg stol som ska vara där den stora blomkrukan står just nu 😊 Har ni några tips på vart jag kan hitta en inom ett rimligt pris?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: