Projekt: Betsa hyllplan

Innan Melissa föddes så köpte vi en hylla till hennes rum. Det var en billig hylla från Jysk, men vi såg mycket potential med hyllan. Det har varit lite fram och tillbaka med hur vi skulle göra med hyllplanen. Vi upplevde att de var för ljusa för vår smak. Vi var lite inne ett tag på att kanske göra egna hyllplan i ek och sätta dit istället. Men i onsdags fick jag lite inredningsfeeling som jag kan få ibland och bestämde mig för att hyllplanen skulle bli väldigt snygga om vi betsade dem med samma bets som Joakim hade på det avlastningsbordet han gjorde.

Före

Som ni kan se så är hyllplanen väldigt ljusa och eftersom det mesta andra i Melissas rum är ljust så ville vi ha något lite mörkare som bryter av det hela och skapar lite mer liv i rummet.

Working in process

I torsdags tog jag ut hyllplanen i garaget. Eftersom träskivorna inte hade någon tidigare ytbehandling på så behövde det inte så mycket jobb, slipade bara lite med fint sandpapper runtom, innan jag gick loss med betsen.

Slipade med 320 kornigt sandpapper runtom
En trasa, bets och handskar så var jag redo för att börja med kladdet
Arbetsglädje i garaget
Hyllplanen fick torka i 24 timmar innan de sattes på plats!

Slutresultatet

Vi är supernöjda med resultatet!
Vad tycker ni?

Glöm inte trycka på 👍🏼 för att gilla inlägget ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: