Första dagen med nya rutiner

Idag var första dagen tillbaka på jobbet efter över ett år hemma. Det blev tidig morgon och gå upp vid 5.15 och åka mot jobbet vid 06.00. Blev inte alls avundsjuk när Joakim berättade att han fick sova till 8. Melissa sov i sitt rum hela natten utan att vakna en enda gång, antar att helgens bravader tagit musten ur henne.

Idag fick jag känna in mig lite på jobbet igen, vilket var väldigt skönt. Kolla igenom mejl, vad som är nytt och bara landa i att vara tillbaka. Det blev även några stick för min del och jag hade stinget kvar. Lyckades sätta en nål på en man som de senast behövt tillkalla narkoshjälp för att sticka. Det är en riktigt boost för självförtroendet😊 Blev inte så trött som jag trodde av att vara tillbaka. Får se vad jag säger sedan i slutet av veckan 😅 Men det kändes lyxig att komma hem till en framdukad fika och färdig fixad matlåda👌

Joakims kommentar av dagen “Det här är nog bästa dagen sedan Melissa kom”. De två har trivts som fisken i vattnet med varandra här hemma. De har varit ute på över två timmars promenad med några andra pappor i området som också är föräldralediga och de har även varit hos en granne och lekt. Så än så länge verkar båda vara väldigt nöjda med tillvaron🤗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: