En fullspäckad helg

Så börjar även denna helg lida mot sitt slut. Men vilken helg det varit!

Vi åkte ner till Joakims föräldrar i fredags eftermiddag/kväll och spenderade kvällen med dem. Vi åt tacos, pratade och hade det trevligt😊 Sen blev det en tidig morgon på lördagen för jag skulle köra ut Joakim till Tenhult. Vi åt frukost medan Melissa fortfarande sov. Det är en väldig lyx att ha en unge som sover, jag kunde till och med ta på henne overallen utan att hon vaknade😂 Vid strax efter halv 8 var vi ute hos mina föräldrar i Tenhult och Joakim blev hämtad för att åka till husbygget.

Hos mina föräldrar körde vi mysfrukost. Japp, det blev två frukostar för min del😅 Men det gör inget för efter det tog vi en timmes promenad runt samhället och när vi kom tillbaka körde jag och min mamma ett tabatapass. Min mamma har också bestämt sig för att gå ner i vikt nu, så vi kör tillsammans och pushar varandra. En stor eloge till henne👏🏻

På eftermiddagen bar det ut till min morfars gamla sommarställe i Havik utanför Eksjö. Min morbror bor där nu med sin familj. Det som stod på schemat var 13-års kalas 🎈 Toast Skagen, älggryta och tårta 🍰 var det på menyn. Riktigt gott! Stackars Joakim missade ju detta så jag tog med en bit tårta hem till honom också. När vi kom hem därifrån blev det en lugn kväll och natt för vår del också få Melissa fick sova uppe hos våra föräldrar medan jag och Joakim fick sova själva i källaren. Mina föräldrar fick inte en riktig lika lugn natt🙈 De fick uppleva elvispen vid namn Melissa, undra vem hon har ärvt det ifrån🙋🏼

När Joakim åkte iväg tidigt även idag så började jag dagen med 30 minuter på crosstrainern, får ju passa på när det är någon annan som har hand om Melissa😄 Det har varit mycket folk och lek och bus de senaste dagarna för Melissa. Gissa om hon kommer vara trött ikväll?😄 Det dröjer inte så länge tills vi träffar alla igen. Nästa helg är det kalas för Joakims bror Markus och söndagen veckan efter så är det 1-års kalas för Melissa. Herregud, vad stor hon börjar bli!😱

Imorgon drar allvaret igång igen för min del. Den där klumpen i magen finns fortfarande där även om den inte är lika stor, eller så är jag bara hungrig nu när jag skriver detta. Lite osäker faktiskt… Jag börjar jobba 100% direkt nu när Joakim är hemma, och går ner i tid sen i höst när hon börjar på förskolan (om vi får någon plats!!!) Så nu kommer vår vardag att ändras mycket igen. Det blir spännande att se hur våra nya rutiner kommer att se ut🙈

Kommer sakna detta så mycket om dagarna 💕

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: