Sista dagen som föräldraledig med bajskatastrof

Idag var det min sista dag som föräldraledig… Det känns faktiskt helt okej. Jag har känt mig lite illa till mods innan när jag tänkt på att gå tillbaka och jobba och vara ifrån Melissa så länge. Men nu har jag hunnit finna mig i tanken, så det kommer nog bli bra det här😊

Det har blivit promenad i den strålande solen, bad för Melissa, packa inför helgens bravader, göra fruktklämmisar till Melissa och massa mys med Melissa för att fylla på mysförrådet inför jobbet😍

Såhär på sista dagen som föräldraledig så fick jag mitt värsta blöjbyte någonsin också, hon avslutade starkt 😅 Det var en välfylld bajsblöja och precis när jag rivit sönder sidorna så lyckades hon stampa vänster foten rakt i bajset, suck! Drar bort blöjan och lägger en tvättlapp under henne. Då lyckas hon kleta med vänster foten på höger benet och vips var höger handen där också 😓 Jag tänker att jag ska torka handen först för att hon inte ska kleta bajs i ansiktet, inte mitt smartaste val kanske. Jag fick en liten spark och ett fint bajsavtryck på tröjan. Både jag och Melissa fick byta kläder när vi var klara, det här kommer jag nog inte sakna😅

Nu hänger vi hos Joakims föräldrar och kollar på talang. En trevlig avslutning på en bra fredag😊

Önskar er en trevlig helg!🌸

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: