En sådan riktigt bra dag!

Idag har det varit en sådan där härlig dag som ger en så mycket energi!

Melissa sov ända fram till 4.30 i sitt eget rum! Vi blev väldigt förvånade att klockan var så mycket när vi flyttade över henne till våran säng för att sova vidare. Vid 7.30 var det frukost och 8.20 sätt vi inpackade i bilen för att åka till Linköping. Vi började hos polisen och hämtade ut Melissas pass, det blev en riktigt bra bild! Efter det fortsatte vi vår promenad ner till stan där vi mötte upp Nina och hennes dotter Alice på ett lekställe i gallerian. Jag fick kontakt med Nina över en app, det kan ju bli lite ensamt här uppe ibland då vi inte känner så värst många så det är trevligt att träffa lite nytt folk 😊 Det blev en timmes lek, lite strosande i affärerna efter böcker på bokrean (hittade inte den boken jag ville ha till Melissa så jag får väl ta och beställa den istället) och vi unnade oss även en utelunch. Jag bara ätit ute ett fåtal gånger under min föräldraledighet och när man dessutom har trevligt sällskap så är det svårt att säga nej😊 Melissa tyckte att Wallenbergaren var riktigt god och hade nog ätit upp hela om hon fick😂

Melissa somnade i bilen påvägen hem och vaknade inte ens när jag lyfte in henne i huset, snacka om utmattad! Mycket lek och frisk luft, det går ju inte klaga på vintervädret som varit isag❄ Jag kunde passa på att sitta och läsa i lugn och ro, något som inte händer alls för ofta. Självklart blev det en lässtund med Melissa också, och idag gästades vi också av Bamako🐈

Inte så lätt att ta kort på båda två när de rör sig😂

Dagen avslutas som varje torsdag med ett corepass😊 Till kvällsmat så testade jag göra en paj på svartkål och mozzarella efter eget recept med ett nyttigare pajskal. Vi köpte 7kg grönsaker för 70kr i måndags och då får vi testa lite nytt, inte mig emot 😋

Pajen fick fullt godkänt av hela familjen😋 Önskas receptet så säg till så lägger jag upp det!

En dag helt i min stil med andra ord! Imorgon är det min sista dag som föräldraledig och jag har mer och mer börjat landa i det faktum att jag ska tillbaka till jobbet på måndag. Det ska bli spännande att se hur Joakim kommer tycka att det är att vara hemma😅

2 thoughts on “En sådan riktigt bra dag!

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: