Första veckan efter skiftet!

Första veckan tillbaka på jobbet är nu över. Jag tycker personligen att jag börjat komma in i ett igen, vad mina kollegor tycker vet jag inte riktigt men de har inte klagat iallafall så det är ju positivt😂 Jag lyckades ju låsa mitt e-tjänstekort första dagen men snart är det också ordnat. Det är en liten procedur. Jag har inte varit så trött och utmattad som jag trodde att jag skulle vara av att komma tillbaka. Inte så trött som Melissa är av att vara hemma med pappa iallafall😂

Visst är jag trött om kvällarna men inte överdrivet så att jag somnar i soffan. Inte för att vi har suttit så mycket i soffan under veckan då vi inte har haft något internet. Vi har ju ingen vanlig tv utan vi streamar allt vi ser från play-kanaler och Netflix. Men vi har underhållit oss ändå här på kvällarna och det har faktiskt varit skönt att inte bara gå och sätta sig framför tv:n när man är lite småtrött. Vi har istället varit ute och gått, suttit och pratat om allt och inget eller lekt i Melissas rum hela familjen, det var varit jättemysigt. Så tv-fria kvällar kan jag rekommendera!

Joakim har tyckt att det är skönt att vara hemma, jag är inte så förvånad😂 De har hållit sig sysselsatta med promenader, lekträffar, öppna förskolan och även lite sjukhus besök denna veckan. Igår var de och provade ut en ny skena för Melissa att ha på natten då hon börjar att växa ur sin gamla. Den gamla kan vi ha ett litet tag till men då har vi en som vi enkelt kan byta till när den inte längre fungerar. Vi ska hålla på med skenan till någon gång i juni och sedan blir det en ny röntgen igen. Skam den som ger sig…

Det märks att Joakim och Melissa har fått en annan relation nu när Joakim är hemma med henne. Vilket är underbart att se❤️ Tidigare var han inte så peppad på ett syskon till Melissa men nu har ändat åsikt (och nej det är inte min förtjänst). Det är väldigt nyttigt att bytas av med att vara hemma och få en uppfattning för hur den andra personen har haft det. Och jag tycker att vår kommunikation mellan oss två har blivit mycket bättre också av detta🙂

Det finns även lite planer för denna helg. Idag åker vi till Joakims bror som fyllde år i veckan och firar honom i hans lägenhet. Det blir spännande att se hur hans lägenhet ser ut😄 Imorgon åker jag och Melissa in till biblioteket i Linköping, de har en babblarna-dag. Jag ska även försöka hinna med ett besök på Ikea och lite andra butiker för att fixa lite förvarningsburkar till köket och födelsedagspresent till Melissa. Tänk att vår lilla tjej på 1 år nästa vecka😍

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: