Fredag den 13:e mars

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Melissas födelsedag!🎉🎈 Tänk att vi har fått vara föräldrar i ett år till denna fantastiska och underbara lilla tjej som för det mesta är en solstråle ☀️ Men hon kan även testa vårt humör och tålamod ordentligt. När jag tänker tillbaka så är det väldigt häftigt och på ett sätt ofattbart hur mycket hon utvecklats på ett år! Nu säger hon mamma och dadda, mjau, att (katt) och mycket annat, öppnar lådor och lägger pussel. Hon springer runt i huset med full fart så länge hon får hålla i en hand 😊 Så mycket kärlek i en så liten person❤

Alltid ett leende på läpparna (nästan)

Idag har jag varit ledig vilket har varit så skönt och mysigt! Det blev sovmorgon (för min del iallafall) och familjefrukost där Melissa fick sitt första paket. Ett pussel med Greta gris som hon har lekt med för fullt idag🐷 Joakim har varit och vaccinerat katterna medan jag bakade lite chocolate chip cookies med Melissa inför helgens kalas. Det blev även en marängtårta bakad tills imorgon när det kommer lite vänner för kalasfika🎉🎂 Melissa fick smaka maräng för första gången vilket tydligen var en riktig hit 😅 Joakim städade hela huset igår så det enda som var kvar att göra idag var att bada Melissa👌 Hon har även fått en bok av oss som heter Här är vi: saker du behöver veta för att leva på jorden. En väldigt fin och rolig bok enligt mig😊

Men idag är det inte bara Melissas födelsedag, utan också vår förlovmingsdag💍 Hon tajmade verkligen bra när hon ville ut, ingen risk att vi glömmer bort vår förlovningsdag numera😅 Så det har blivit gofika idag och igår köpte jag tulpaner till Joakim som nu står så fint och prydligt i hallen🌷

Ikväll blir det egengjord potatisgratäng och kött, och en massa mys inför helgens kalasande både på lördag och söndag❤

Ha en fin helg allihopa!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: