Varit dålig på att uppdatera här – Det här har hänt sen sist

Nu har jag inte skrivit här sedan i söndags. Det är ibland lite svårt att få tid och ro till att skriva här om kvällarna när jag kommit hem. Jag brukar komma hem någon gång mellan 16.30-17.30 beroende på hur jag jobbar. Och efter det så ska det ätas, fixas lite hemma och framförallt umgås med Joakim och Melissa. Det är en riktig lekstuga här om kvällarna för att få Melissa trött 😅 Vi har det riktigt roligt! Joakim springer och gömmer sig och jag och Melissa går och letar. Sen går jag och lägger mig vid 21.00 så det är inte så mycket tid över att skriva, och dessutom finns det inte alltid så mycket att heller. Vi har internet nu igen iallafall så jag kan inte ha det som ursäkt heller. Än så länge trivs Joakim med att vara hemma och de verkar ha det riktigt kul om dagarna. Melissa härjar omkring som vanligt på dagarna och nu börjar hon våga släppa handen och gå mer och mer på egen hand, hon börjar bli så stor🥰 Det som är riktigt skönt är att hon numera sover i sitt rum hela nätterna.

Idag var det invägning och det hade inte hänt något. Vilket inte är så konstigt direkt då jag inte har tränat så mycket den senaste veckan och det var kalas för Markus i lördags. Jag har inte riktigt hittar en rutin än för träning nu när jag börjat jobba, jag får försöka få till det. Men idag blev det att njuta av dagens sista solstrålar med en kort löptur på 3 km.

Joakim har kommit på något nytt han ska göra, gissa vad? Han ska BYGGA sig en bil!! En bil som han ska kunna köra på bana. Han har länge funderat på detta men nu har han satt igång att börja rita den i CAD.

Projekten tar aldrig slut här inte! Men nu börjar Melissas kalas i helgen närma sig så det är fixa inför det som är högst på prioritetslistan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d