Trötta efter Joakims shoppingsrunda

Idag var det upp tidigt som gällde för att komma iväg ner till svärföräldrarna i Barnarp. Vi behöver låna deras släp för att kunna få hem bilen som Joakim köpt. Medan Joakim och hans far var och köpte bilen så passade jag, svärmor och Melissa på att ta en skogspromenad med deras hund Walter. Även om solen mest gömde sig bakom molnen så var det en behaglig temperatur i luften och det kändes verkligen som vår☀️ Vårkläderna börjar mer och mer komma fram, Melissa har numera sin vårjacka 🌱

När de väl kom tillbaka från bilköpet blev det mat och en snabbfika innan vi drog vidare för att möta mina föräldrar vid min farfars hus. Melissa fick vara kvar hos sin farmor och farfar undertiden. Mina föräldrar har gjort ett hästjobb med att röja ut i huset, men det är fortfarande en del saker att gå igenom. Vi hjälpte dem att lasta på en del verktyg på släpet som de ska köra upp till oss imorgon. Joakim är nöjd för han får mer saker till garaget. Själv börjar jag undra hur han ska hinna använda allt, men men… han tycker om verktyg och saker som kan vara bra att ha. Har jag gift mig med en samlare?

Bland annat Joakims nya svarv (han har redan en, men tydligen behöver han en till)

Tur att vi har stort garage så han får plats med alla saker han plockar hem. Även jag fick med mig något hem idag. En tavla som min farfar målat. Jag fastnade för den och det blir ett fint minne av honom💕

Nu är vi på väg hem. Trötta efter dagens utflykt och allt bärande. Vi får se om vi ska vara så lata att köpa med oss lite mat hem eller om vi ska vara duktiga och laga något när vi kommer hem. Melissa sover iallafall gott nu i bilen efter att ha varit med farmor och farfar.

Hoppas att ni har haft en härlig lördag!💕

15 thoughts on “Trötta efter Joakims shoppingsrunda

Add yours

 1. Åh vilken mysig dag att få umgås med familj och vara ute och gå det har vi också gjort idag.
  Mysigt för melissa att få vara lite med farmor och farfar.
  Tavlan är verkligen så fin, fint med ett minne ❤

 2. Ha ha, var försiktig…jag har gift mig med en verktygstokig samlare och det är inte alltid så smidigt…men ni verkar haft en härlig dag och jag älskade tavlan som din farfar målat.

 3. haha, jag förstår din man till fullo! Verktyg är skoj och man vet aldrig vad man kan behöva 🙂 Själv bor jag dock i lägenhet och har bara ett litet förråd att trycka in allt jag samlar på mig (ja det är ganska fullt där….). Men du fick ju kanske ändå med dig det bästa, jättefin tavla och verkligen ett fint minne❣️ Och så lite skogsluft på det! En lyckad och fin dag verkar ni ha haft!

  1. Ja, den var verkligen lyckad❤ Det är sällan vi står och saknar något när vi väl håller på, vilket är väldigt skönt men ibland blir man trött på allt som kommer hem och läggs på hög🙈 men jag har inte hjärta att slänga det heller!

 4. Låter som en riktigt mysig och kreativ dag! Heja er. Haha jag tror att jag har gjort samma sak, är tillsammans med en riktig samlare även om han själv inte vill inse det. 🙈
  Kram!

 5. Vilken mysig dag 😊 Tur att man kan hjälpas åt. Så skönt att ta fram vårkläderna nu 🌸

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d