En riktigt bra söndag!

En riktig god natts sömn fick vi i natt, trots att vi gick över till sommartid och vi “förlorade” en timme. Men jag vaknade pigg och utvilad vid 7.30. Det är så härligt att få vakna på det sättet. Strax efter åtta var det frukost för hela familjen, promenad och lite fix innan mina föräldrar skulle komma hit. Bland annat så passade jag på att tvätta mattan i köket, och så fick det nya tillskottet komma på plats istället.

Mina blev sena för de hade missat att det var inatt som klockan ställdes om, och dessutom hade de bytt till sommardäck på bilen igår och ironiskt nog hade det börjat snöa under kvällen. Typiskt när man väl har fått alla dessa vårkänslor. Men när de väl var framme så hjälptes Joakim och min pappa åt att få av maskinerna och verktygen från släpet medan min mamma underhöll Melissa och jag fixade mat. En riktigt god köttfärspaj blev det😋 Som vanligt blev det mycket prat och allmänt trevligt, innan de skulle åka vidare för att handla lite för bastubygget i källaren. Så nu håller Joakim på att sortera allt han fått, Melissa sover ute i den friska luften och jag ska snart ge mig på lite hemmaträning.

Joakim fick även hjälp att lasta av bilen som han köpte igår. Om man nu kan kalla det bil då den saknar diverse delar. Han ska använda den som donatorbil till den sportbil som han ska bygga. Så han ska bara ta de delar han vill ha och sedan göra sig av med resten. Typiskt att vi sålde vår Mazda Mx-5 som vi hade för ett par år sedan🙈

Jag skulle ju köra en Corona-fri helg denna helgen, och det har fungerar bra. Jag får påminna personer ibland att jag inte vill prata om det just nu, och det respekteras. Det har varit riktigt skönt att fokusera på annat, umgås med familjen och hämta andan lite mitt i krisen. Det var välbehövligt!❤️

Den som är riktigt observant ser nog att jag har ändrat lite här på bloggen. Jag försöker hitta den layouten som funkar bäst för mig och min blogg, och testar lite olika. Är det någon som har tips eller idéer så är det fritt fram med dem! Jag har ändrat så att man numera kommer direkt till blogginläggen istället för en separat startsida, och nu finns det istället en kort presentation om oss i menyn som heter “kort om oss”. Gå gärna in och läs där om du vill få en lite bättre uppfattning om vilka vi är. Det kommer fler och fler idéer, och när de kommer så passar jag på att skriva ner dem i mitt idéblock som jag nästan alltid har med mig.


Jag har även funderat på att börja med ett inlägg varje söndag som heter “Veckans bok” där jag presenterar och recenserar en bok . Är det något som ni tycker skulle vara intressant? Går även att kombinera med serier/filmer om det skulle vara intressant?

Hoppas att ni har haft en toppen helg❤️
Nu taggar vi för nästa vecka!☀️

24 thoughts on “En riktigt bra söndag!

Add yours

 1. När jag vaknade hade jag ingen koll på att tiden hade flyttats fram. Vi pratade ändå om det igårkväll men jag har inte känt av det alls idag =) Så skönt. Vad roligt med besök =)

   1. Det är så skönt när man vaknar pigg och utvilad så man kan äta frukost tillsammans allihopa.
    Åh vad coolt att han ska bygga en sportbil, häftig känsla när den väl är klar.
    Jag tycker det hade varit kul med en veckans bok inlägg!

   2. Ja, det är riktigt mysigt! Vi får se hur den blir sen, men det är ett spännande projekt 😊 Vad kul, det verkar vara flera som är peppade på det 😊

 2. Så smart att ha en coronafri helg och inte prata om det, man mår ju inte bra av att gå och älta hela tiden. Vad kul att recensera böcker varje vecka, låter som en jätte bra idé 🙂

 3. Märkte inte av att man vred fram klockan faktiskt, vi pratade ändå om det igårkväll men har inte känt av någonting under dagen som jag brukar göra. Vad roligt att ni fick besök.

 4. Låter som en helt underbar söndag! Vilken dag. Ja kör på! Jätteroligt med bokresentioner tycker jag eller ja alla recensioner 😍stor kram!

 5. Jag skulle älska en bokrecenssion i veckan….behöver lite nya tips tänker jag. Sommartiden har jag inte märkt av såmycket mer än att jag blev lätt förvirrad när jag satte mig i bilen hem och tänkte att oj så mycket tid jag har…men klockan på telefonen visade att så inte var fallet…hade ju inte ställt om den i bilen…lurad alltså. Kul med alla saker dina föräldrar kom med hoppas det faller mannen i smaken och att han får användning av dem

 6. Låter som en bra söndag 🙂 skönt att kunna känna sej utvilad i bland <3

 7. Helt rätt tänk. Jag har tröttnat på allt vad C heter och innebär. KAnske borde man också säga att jag ska ta avstånd. Hur som helst orkar jag inte med fler inlägg eller snack om det just nu

 8. Vilken bra start på dagen. så viktigt då man får sova ut. Så viktigt. Skönt då man fått gjort lite hemma också.

 9. Vilken underbar känsla att få vakna och vara utvilad, det var ett tag sedan för min del 😉 Hoppas att du får en jättebra dag!

 10. Haha, småbarn är underbara ibland. Förlorat alla galler till min vinkyl. Stoppet alla i olika skåp. Leksaker finns istället i vi kylen! 🤣

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: