Måndagsfeeling

Fy vad trist det är att det är mörkt nu igen när jag går upp🙈 Men det dröjer väl inte så länge tills det ljusnar igen hoppas jag.

Ny motivation

Är det fler än jag som blir taggade och motiverade på måndagar? Jag har verkligen gått in för det här ny vecka – nya möjligheter😊 Man tänker på allt man vill hinna få gjort, allt kul som ska göras och tänker att man har all tid i världen. Men tyvärr försvinner ibland den här motivationen och energin när det närmar sig helgen. Förhoppningsvis håller den i sig denna vecka. Men ingen ångest här på måndagar inte iallafall!

På jobbet idag har det rullat på och jag fick till och med sitta en stund i massagestolen på jobbet.

Så himla bra att det finns en plats för avkoppling och återhämtning på jobbet🤗 Nu har även tävlingen ”Frisk Effekt” dragit igång på jobbet, där lag tävlar om att ta sig runt östgötaleden virituellt genom att registrera motion och hälsosamma val. Ett kul grej som uppmuntrar till en hälsosam livsstil, så självklart är jag med i det tillsammans med några kollegor🏃‍♀️

Joakim och Melissa har idag varit ute på långpromenad med några grannar och byggt vidare på våra vägghängda sängbord. Här får ni en liten sneak peak!🤗

Hur bra kommer inte detta att bli?

22 kommentarer på “Måndagsfeeling

 1. Jag blir sällan motiverad eller taggad när det är måndag och ny vecka framför, bara ångest för att jag älskar helgerna mest =)

 2. Fört tyckte jag de var riktigt tråkigt med måndagar men nu för tiden är det faktiskt som du säger en chans att se de som ny vecka nya möjligheter.
  Åh vägghängda nattduksbord låter som en intressant idé!

 3. Jag blir oftast taggad på måndagar jag med men inte idag då jag inte riktigt känner mig på topp. Förhoppningsvis blir det inget långvarigt 🙂

 4. Så bra att de satsar på friskvården även på jobbet, det är ju så viktigt! Härligt att du blir så motiverad på måndagar 🙂

 5. vad härligt att läsa att du är possessiv 🙂 jag känner mej inte så taggad på måndagar 🙂

 6. Nej måndagar är jag inget stort fan utav haha 😅 härligt att sitta i massagestol 😁

 7. Måndagar är jag inte ett stort fan utav haha 😅 skönt att sitta i massagestol 😁

 8. känner igen mig i det där tänket, brukar också känna mig så motiverad under måndagar, och tänka som jag kommer hinna med så mycket under veckan, sen tappar man det senare under veckan, när man börjar märka man va lite orealistisk i just tänker på hur mycket man hinner med på en vecka haha😂❤

 9. Trist att det är mörkt på morgonen men så himla skönt att kvällarna är ljsare.

 10. De där nystarterna känns allt igen. Det är så bra med hälsofrämjande aktiveteter, och allt behöver inte vara fysiskt. Vi glömmer så ofta stillheten

 11. Var väl inte så peppad i går, men desto mer idag med alla nya beslut som fattades under gårdagen…skönt med en massagestol på jobbet, det tror jag fler skull ha. De där sängborden kommer säkert att bli superfina tror jag

 12. Jag är ganska taggad när det är ny vecka. Lämna den gamla bakom sig och fokusera på positivitet 😊 Åhh vad skönt med massagestol på jobbet. Hade jag också velat ha😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: