Ännu en dag hemma…

Att vakna med huvudvärk, halsont och ont i lederna var ingen höjdare. Jag har haft lite känningar i halsen på morgonen sen i söndags men det har gått över efter en liten stund. Så var inte fallet idag, så det fick bli att stanna hemma från jobbet idag, suck😔 Och eftersom jag måste vara symtomfri i 2 dagar innan jag får gå tillbaka till jobbet så blir det inte något mer jobb för mig denna veckan!

Jag har försökt ta det lugnt idag. Fixat med ansökan till försäkringskassa för återbetalning av karensavdraget och plockat ihop bilder som ska framkallas när Joakim och Melissa varit ute på promenad. När de var och handlade mat så passade jag på att gå en lugn kort sväng kring området, rensa ogräs i pallkragarna och plantera frön för sallad och morötter 🥕🥬 Även om solen sken så förstörde blåsten rätt mycket av upplevelsen ute idag ☀️ Men det känns i kroppen nu efteråt. Eftersom pallkragarna inte är så roliga att ta kort på just nu så fick det bli en bild på en av mina paprikaplantor som börjat komma upp ur jorden nu🌱

Tittut lilla vän🌱

Det här med att känna min begränsning när jag är sjuk är inte min starka sida, och jag tar ofta ut mig för mycket för det känns bra just i den stunden. Men tanken var att jag skulle ta en lugn kväll, bara sitta i soffan och läsa för att låta kroppen vila. Det blev inte riktigt så, Joakim har åkt iväg för att träffa några i motorklubben och jag är ensam hemma med Melissa som vill göra allt annat än att vara lugn och stilla😴

Förhoppningsvis kommer resten av kvällen vara lugnare! Och jag måste samtidigt komma på vad jag ska göra nu om dagarna så jag inte börjar klättra på väggarna här hemma! Något som sysselsätter mig men ändå inte är för fysiskt ansträngande, några förslag?🙏

17 thoughts on “Ännu en dag hemma…

Add yours

  1. Jag fungerar väldigt lika som du när jag är sjuk. När de värsta morgonkänningarna gått över så är det lätt att gå upp i varv och börja dona med allt för mycket. Jag är dock glad över att du fått lite gjort!

    1. Ja, det är ju precis så det är! Det är ju så svårt att bara ligga i soffan och glo på serier hela dagen, det känns ju som att man inte alls får något gjort då.

  2. Jag kan sällan ta det lugnt när jag är dålig. Men ibland är det dock ända gången jag gör det. Men jag kan ofta sätta igång och stor städa eller starta något projekt. Krya på dig du och försök vila och ta det lungt dessa dagar kram

  3. Ja man blir ju hemma så mkt längre nu när man måste vara helt frisk 2 dagar innan man återvänder till vardagen igen 🙂

  4. Drygt med förkylningen 🤗 Jag kolla på en youtubare som hade mycket bra tips att göra hemma i dessa tider. Hon heter Felicia Grimmenhag. Kolla in henne 🙂
    Krya på dig❣️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: