Vaniljbullar och en spaljé

Jag bestämde för igår att jag skulle passa på att baka bullar idag för att hålla mig sysselsatt och ändå känna att jag fick något gjort. Joakim handlade hem jäst igår, tänk att det inte var slut! Vi har hört så mycket om att det är slut överallt, men vi lyckades ändå få tag på två paket 🤗 Joakim önskade vaniljbullar så det fick det bli. Medan han och Melissa var på långpromenad med några grannpappor så stod jag hemma i lugn och ro och bakade. Medan degen jäste så passade jag på att läsa och fastnade i boken gjorde jag också så jästiden blev lite längre än planerat😂 Så blir det när man läser en riktigt bra bok. Men bullarna blev riktigt luftiga och goda iallafall😋

Efter lunch och en bulle till efterrätt så gav vi oss ut i trädgården för att bygga spaljé. Eller snarare Joakim byggde, jag var smakråd och Melissa lekte runt 🙌

Tänk klätterrosor som slingrar sig upp på spaljén, det kommer bli så fint 🌹 Och dessutom kommer det täcka lite av det inte så snygga plåtskjulet! Annars har jag försökt ta det lugnt, läst klart boken (kunde inte slita mig), njutit i solen, kollat på serier och tagit en liten kort lugn promenad i området 🏃‍♀️ Det känns som att jag sträckt ena benet så ingen risk att jag överanstränger mig idag då det gör ont när jag rör på mig. Hoppas att det släpper till imorgon!🤞

En liten intressent fråga

Joakim och jag satt och pratade och filosoferande lite idag där vi kom in på eget företag. Om ni skulle vara egenföretagare vad skulle ni vilja jobba med då?😊

25 thoughts on “Vaniljbullar och en spaljé

Add yours

 1. Åh så fint det kommer bli med rosor där sen 😍 skulle jag vara egen företagare skulle det nog vara en skönhetssalong av något slag!

 2. Vilken härlig dag och de där bullarna såg riktigt goda ut. Jag skulle vilja utveckla bloggen, i annat fall vill jag ha ett litet cafe

 3. Det kommer att bli superfint med klättrande blommor vid det där skjulet, en blomma kan verkligen dra blicken från det som inte är så vackert. Jag är ju i princip lite av en egenföretagare men det för att jag gått in som delägare på min arbetsplats. Hade jag startat något helt annat, hade det nog blivit ett bed&breakfast eller något som har med skrivande att göra

 4. Ååh det kommer bli så fint med spaljen och klättrande blommor 😍😍 alltså jag blir sugen på bullarna så fort jag ser dom haha ❤ Hmm jag har varit inne på att starta eget men jag vet inte vad jag vill göra de är ju ett problem hhaha

  1. Ja, jsg tror det kommer bli superfint😍 Jag förstår vad du menar, bullarna går inte alls säkra här hemma 😂Det är samma problem för mig! Hade varit så kul att ha något eget men komma på vad det skulle vara är jättesvårt!

   1. Vaniljbullar är så mkt godare än kanelbullar 🙂

 5. Ååå såå goda bullarna ser ut att vara. Synd att du inte kan skicka hit några 😜😂
  Din idé med spaljén låter jättefint 😀👍. Bra idé!!
  För mig låter eget företag mycket jobb & mycket ansvar. Inget för mig. Men det är jag. Inte ni. Å för er låter det roligt, spännande 😀. Läsa om den tanken ska bli kul. Hur det utvecklar sig.
  Kram❣️

 6. Oj GU VAD GOTT med vaniljbullar 😀 Mitt svar är väldigt enkel på den frågan. Jag skulle vilje ha ett eget företag inom fotografi! Det hade vart drömmen 😀 // Petra Elisabeth

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: