Skärtorsdag hemma

Idag kom vi ut tidigt efter frukost. Det var mätning inför staket som vi ska bygga mot ena grannen. Joakim tänkte passa på att åka och handla materialet medan vi fortfarande har hans föräldrars släp. Medan han var iväg och handlade material så passade jag på att bygga ihop vår andra kompost. De hade utvecklat den lite sen vi köpte den förra. Locket på den första vi köpte flög iväg så fort det började blåsa så vi fick fixa en egen lösning. Det verkar som det är fler än vi som haft det problemet.

Men nu är den också på plats. Efter en enkel lunch så hjälptes vi åt att plocka av släpet. Joakim tog plintarna och allt virke medan jag fick bära sten. Vi har tänkt att lägga sten som avgränsning runt huset och runt våra träd. Det kommer bli superbra!🤗 Är det fler än jag som känner att ju så fort som man börjar fixa med något så kommer man på tusen andra saker som man också vill fixa? Nu blir nästa projekt förutom staket och slänt, att få upp en verktygstavla i vårt plåtskjul för alla trädgårdsverktyg.

Joakim har hunnit gräva ner några av plintarna och sälja av lite mer bildelar idag. Under tiden har jag småfixat lite här och där här hemma och njutit av att vara symtomfri! 🙏 Till kvällsmat blev det hemgjord pizza där botten var pizzadeg men jäst. Ofta brukar vi köra sconesdeg då det går snabbare och vi brukar inte ha jäst hemma. Men vilken skillnad det är! Så mycket godare med jäst. Godkänt av Melissa också 😊 Melissa har även fått sitt påskägg, hur länge tror ni det varade?😂

Ha en fin kväll💕

25 thoughts on “Skärtorsdag hemma

Add yours

  1. Vad trist att locket flyger av när det blåser! Kan inte alls vara kul men bra att de ändrat lite på de nya då slipper ni kanske det.
    Mumsigt påskägg 😊

  2. Vilken liten sötnos! Håller helt med om att när man börjar med en sak så kommer man på 100 till 😅

  3. Vilka kreativa fixarmänniskor ni verkar vara, alltid nått på gång 😃 Och ja så är det nog ofta, man börjar med någon liten grej i ett hörn och sen plötligt är det sjutton saker till på att-göra-listan…
    Skönt att du känner dig frisk, hoppas ni får en fortsatt fin helg 💛

  4. Så härligt med lite arbete i trädgården 😄 Gott med pizza. Har också gjort del utan jäst med tycker nog det är godare med😋 Blir lite torrt utan.

  5. Då kan du med gott samvete nu då ha lite ledigt i helgen. Duktigt av dig 👏🏻😃❤️. När man har varit kreativ en dag. Så sover man extra gott. Jag hoppas att du gjorde det ❤️kram

  6. Vad mysigt att kunna ha en trädgård och greja i. Just nu saknar jag det så mycket. Tror att ägget försvann väldigt fort. Talar av egen erfarenhet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: