Långfredag på vift

Idag bar det av ner till Barnarp till Joakims föräldrar. Fy vad lång tid det tar att köra mellan Linköping och Jönköpig med släp 🙈 köra i 83 km/h på motorväg är ingen hit direkt 😴 Men fram kom vi och de fick tillbaka sitt släp.

Det blev en tur till lekparken på förskolan nära deras hus där Melissa fick både gunga och åka rutschkana. Hon verkligen älskar att vara ute och leka ☀️ Och det gör vi också som tur är!

Vi lämnade Melissa ett tag med Joakims föräldrar och åkte ut till Forserum för att kolla på Jessica och Andreas hus som de håller på att bygga, eller egentligen åkte vi ut dit för att lämna bilskärmar som Andreas pappa ska lämna till en i Karlshamn. Men självklart blev det en tur i huset också 😊 Så kul att gå runt och kika när någon annan håller på att bygga hus, och man får så mycket minnen från när man själv höll på att bygga.

Det har blivit mycket fika, god mat och njutit av att vara ute idag. Melissa har även fått ett påskägg av sin farmor och farfar, en häst och en liten bil 🚗

Imorgon hälsar vi på en sväng hos mina föräldrar😊

Hoppas ni får en bra påsk!🐥😊

13 thoughts on “Långfredag på vift

Add yours

  1. Låter som ni haft en jätte mysig dag 🙂 perfekt i dessa tider att hon tycker så mycket om att vara ute 🙂

  2. Nybyggda eller nyrenoverade hus är allt något speciellt tycker jag. Gillar verkligen att gå runt och titta. Alltid kul med en liten utflykt och härligt för lilltjejen att få vara ute och leka,

  3. Härligt att kunna åka på besök….och ja, det där med att köra i 80 på en motorväg är verkligen ingen hit. Det är nackdelen med att tex åka på semester med husvagn..trots att man ju inte ska ha bråttom då. Kul att se på andras husbygge , men skönt att vara klar med sitt eget

  4. Låter som att nu har haft en hektisk dag med mycket åkande! Roligt i alla fall att kunna hälsa på. Jobbigt dock att köra en sån lång strecka med släpet! Hoppas du får en fin påsk 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: