Lekfull påskafton

En inte så bra början

Vi är inte överförtjusta av sova borta med Melissa, och detta beror på flera anledningar; rutinerna rubbas vilket gör det svårt för henne att koppla av vilket gör att hon har svårt att sova, hon sover inte lika bra och vill ha mer närhet, Joakim sover inte så bra i andra sängar en vår egen då han lätt får ont i ryggen och saker och ting blir mer omständigt när man bor i en väska. Som ni kan förstå blev det inte den bästa natten, Melissa sov oroligt och så pass mycket så jag fick hämta över henne till vår säng. Där vred hon och vände på sig, hon har ju lärt sig vända på sig med sin skena på sig. Väl på morgonen började hon härja ännu mer och jag tar av henne skenan och inser att det är riktig bajskatastrof! Som pricken över i så när vi väl bytt blöjan och myser i sängen så kastar hon väl huvudet och skallar min läpp. Så nu har jag fläskläpp ala Melissa 🙈

Lekfull dag

Efter frukost med Joakims föräldrar så bar det av till mina föräldrar. Erik och Nicole var redan där, så det blev 11 fika för oss och frukost för de andra 😊 Sen bar det av till lekplatsen för mig, Melissa, Joakim, Erik och Nicole. Det gungades, åktes rutschkana och lektes med pinnar, kul att vi alla har barnasinnet kvar 😃

Det blev trerätters idag med toast Skagen till förrätt, hasselbackspotatis och kyckling i grönpepparsås till huvudrätt och pannacotta med bär till efterrätt, så smarrigt😋

Melissa fick även lite mer somriga kläder 🤗 så söt med jordgubbar😍

Självklart blev det även mer bus och lek, och även tv-spel i källaren. Och tillslut orkade inte Melissa hålla sig vaken längre😴

Nu är vi äntligen hemma igen och har packat upp allt. Vi har en tendens att alltid få med oss mer saker hem🙈 Nu ska vi njuta av att vara hemma med ett glas vin och lite baguetter med skagenröra🥂

Ha en trevlig kväll!💕

18 thoughts on “Lekfull påskafton

Add yours

  1. Det är ju faktiskt underbart för barnen att ha ungdomliga föräldrar som orkar och tycker om att leka med dem. Verkar oms om ni har haft en härlig dag och jag förstår varför Melissa hade svårt att hålla sig vaken efter en sådan aktiv dag. Men hon ser ut att ha somnat på den tryggaste av ställen….

  2. ja detta med sömn är ett gissel och när de blir trötta och somnar av innan de ska sova blir ju också lite ajdå, men i rgel brukar det gå ra ändå. Men schorts, va är han galen, fniss

  3. Härlig dag ni fick tillsammans. Pannacotta är ju så galet gott. Sömn är ett gissel men tror inte man ska lägga så mkt energi på det när man är borta för rutiner ändras så även för oss vuxna. Barnen kommer in i sina rutiner igen när ni kommer hem

  4. Oj det verkar inte som ni fick en bra start på dagen. Kan tänka mig det blir lite svårt att sova borta. Men nu verkade få en bra dag sen ändå 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: