Trädgårdsprojekt; stenröset

Idag tog vi tag i vårt kära stenrös på framsidan. Vi har länge gått och funderat lite på hur vi vill ha det, och tillslut kom vi på att vi ville ha en liten murkant så det blir ett tydligt avslut av stenröset.

Från början!

Så medan Joakim sålde av lite bildelar så började jag med att flytta sten. Fy vad tungt det var! Men bra blev det💪 Passade även på att rensa det ogräset som hunnit komma. När Joakim var klar med försäljningen så kunde vi hjälpas åt, jag hämtade murstenen och han la den på plats.

Jag behöver inte träna idag efter att lyft så mycket sten, perfekt att få dagens träning gjord samtidigt som man gör lite nytta och får det fint 😊 Samtidigt som vi höll på så fick Melissa springa runt och vara med så gott det gick. Vem säger att man inte kan göra något bara för att man har barn? Här får hon vara med på i princip allt! Det blev en tur till Blomstertorget idag igen. Denna gången kom vi hem med hallonbuskar, björnbärsbuskar, ett plommonträd, lite vintergröna och ett litet prydnadsträd till stenröset. Vad tycker ni om resultatet?👇🤗

Slutresultatet!

Vi är riktigt nöjda iallafall, nu ska bara blommorna och trädet växa till sig 😊🌱 Imorgon ska resten av inköpen planteras🌿 Men nu tar vi kväll och väntar på köttfärspajen som gottar sig i ugnen 😋

13 thoughts on “Trädgårdsprojekt; stenröset

Add yours

  1. Så fint det blev! Och vilket bra träningspass samtidigt som du fick gjort det du skulle göra – superbra ju 👌

  2. Tycker det blev super fint. Och bra att du fick lite träning genom bärandet på köpet. Så kul när man kan fixa och göra fint hemma och vad gött med hallonbuskar …Ha en fin kväll nu.

  3. Snyggt det blev 😃👏🏻👍. Det klart att man kan göra trädgårds jobba även med barn. Låt dem hjälpa till med. Jättebra! 🙂👌🏼. I allt man gör med kroppen är träning. Men att de timmarna som blivit på gymmet gynnar ju att göra annat. Orka göra det 🙂. Då kan jag tänka mig att du sover gott i natt. Kram❣️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: